Post by hurkeroztinccom on Feb 12, 2022 10:52:54 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код увеличава златото ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Това е добра игра, но в тази игра нещо се отключва като болница и спа, те са отключени, затова не ми хареса повечето тази игра, но освен болница и спа, всички неща са добри, мисля, че е фантастична игра в тази игра, можем да се обличаме, цвят на косата и повече неща в тази игра Мисля, че трябва да играете тази игра
Тази игра е много красива, обичам тази игра, играта с красива балерина е много хубава.
Тази игра е хубава, но почти от нещата са затворени (под формата на ключалка) толкова много неща не са там за носене и използване, така че моля, отворете я, това е моето желание
Харесвам тази игра, защото обичам да танцувам, но един проблем в тази игра медицински е, че не се отваря, така че как играя тази игра, тогава медицинският магазин е отворен 🤔🧐
това е страхотна игра и толкова сладка, че дори можеш да чатиш, да се обличаш и гримираш, уау, хареса ми и я обичам
Все едно ще го направи много по-добре за вас, не се притеснявайте, ако съм го изтрил от телефона си, ще изпратя друго съобщение за приятел
Преди всичко щраквам върху облекло и го гол.като без дрехи и много детайлно.и след това, когато пусна балетната музика, мъж шепне.
Харесвам го, но това, което не ми харесва е, че някои от нещата са заключени
това е невероятна игра, но нещо липсва, ако това не липсва, играта ще стане по-добра. Моля, опитайте се да добавите това нещо
Мразя как трябва да купувате предимно всичко и има много реклами 😠
Когато избирах движенията си, идваше някакъв страшен звук 🤤🤤🤤😓😓😓😓, моля, поправете го
Има много реклами, но мисля, че целта на играта не е лоша.😍😥
Не ми харесва тази игра😔 Тази игра беше с истински пари. ние сме деца. Ние нямаме собствена сметка. Играят само децата. Надявам се, че можете да положите повече усилия.
Харесва ми, но почти всички други рокли и аксесоари са заключени.
Благодаря за 3jjhfddt, но не е 8-ми, 30-ти април и 997887 най-добрият път към върха. ако не сте 3-ти, и малко като това от най-важното нещо, което трябва да запомните. Мисля, че е малко повече. 31-ви, и семейството на нов прозорец готов u5 Аз съм красива, имам страхотна сделка 8-ми август и семейството. за първи път в живота ми в общата практика. единственият начин можех да бъда малко такъв. аз не съм член. Трябва да платя депозит от най-популярните iPhone, Nokia и BlackBerry mo
Дадох му четири звезди, защото играта е наистина хубава, но рекламите правят играта скучна.
jnmcvtftgtggybubuiiknyhrwqsqw iooppyfgffyf
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Elämäntapa fsy
Pretty Ballerina Dancer Casual cykn
ужасна игра за бебета
Страхотно е, но има твърде много реклами
Тази игра много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много y лоша игра
Тази игра е добра Харесвам я, но сега я започвам, не знам как е тази игра. Избрах я за мен, защото видях много хора да казват, че играта е хубава.............
Толкова скучно. Никога не съм харесвал тази игра и никога няма да го направя. Не слушайте снимките, всичко е лъжа. Всяко нещо се зарежда.
Добра игра, но подобри повече
Linda Bailarina Danzarina Casual yzp
Това е добре играта, но когато стигнете до друго ниво, нещо трябва да бъде отключено, това не е честно...
Тази игра е невероятна, можете да сложите грим и тоалети и обувки на балерина, можете дори да измиете и да направите прическата и можете да изпълнявате и добавяте ефекти
отне ми много време, докато я изтегля... Отне 2 часа.. Най-накрая, когато номерът е 87, ми каза, че не мога да изтегля тази игра твърде мрачна
Това е интересна игра. Играх го за първи път. Това беше любимата ми игра. Не само се забавлява с танците. Има лекар, рокля и др.
Милиони артикули бяха заключени. Всеки път, когато щракнах и артикул, изскочи кутия с инструкции да го купя ... 😡😡😡😠😠😠👎👎👎👎
това е много добра игра, но тук няма спа и снимки, опитвам се да я отключа, но не е отключена
обичам тази игра
Играта изглежда прекрасно, но балерината няма лице, тя е невидима, нито ръце, нито лице...
Тази игра е най-лошата първо всичко е заключено, второ, ако гледаме добавка за рокля или нещо, което се затваря веднага, моля, поне ако гледате добавка, можем ли да запазим артикула или да го запазим за 1 ден толкова ми омръзна от тази игра и не забравяйте, че рекламите са ужасни, продължават да изскачат, така че сега я изтривам😠😠😠😠😠😠😠😠😠 И играта не изглежда като снимките, така че не изтегляйте
Играта е много забавна, но все още има много области, които трябва да бъдат коригирани
Това е много лоша игра, защото съобщението е дошло и играта не е отворена и виси на мобилния много лошо нещо😤😤😤😤😤😤
Много лошо се забива лесно, моля, не играйте .😠😠
Много добре . Но трябва да отключите всички места и неща
Това е добра игра, всичко трябва да бъде отключено, а не честно
Тази игра не се зарежда.
Еха нямам думи тази игра ме кара да се чуствам щастлива всеки ден прекрасна е 💙💙💙💙💕💕💕💞💞💞👍👍👌👌👌✌✌
Половината игра е платена....