Post by hurkeroztinccom on Feb 12, 2022 10:49:54 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Clash Royale Strategie pcqu
Τι είναι αυτό? Παιχνίδι στρατηγικής κάρτας. Γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε: Ο Urban Rivals είναι ένα δροσερό μείγμα συλλεκτικών παιχνιδιών καρτών και παιχνιδιών
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική στροφή TD στο clash of clans. Να συστήσετε. Επίσης, βασίζεται πολύ στη στρατηγική, οπότε μην νομίζετε ότι μπορείτε να περπατήσετε εδώ κερδίζοντας αριστερά και δεξιά 😂
Ο χρήστης Clash Royale στο Twitter: "Clash Royale is a brand ...
Το έπαιζα πριν καν κυκλοφορήσει και τώρα μπορώ να πω ότι είναι wow. ΟΥΑΟΥ! Είστε τόσο τεμπέλης για να σχεδιάσετε ακόμη και πλήρως το φόντο στην τελευταία ενημέρωση; Είναι μερικώς σπασμένο σε κομμάτια που μπορείτε να δείτε σαν να έγινε αντιγραφή και επικόλληση. Τώρα είναι κόκκινο αλλά σε κομμάτια. Πω πω, δεν βγάζετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε για μια πλήρη έκδοση; Και μην με αφήσετε να συνεχίσω το ταίριασμα και την ισοπέδωση που χειρίζεστε. WOW μπορώ να πω WOW! Το SuperCell μοιάζει περισσότερο με το SuperVeil.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα σούπερ διασκεδαστικό παιχνίδι, θα μπορούσατε να χτυπήσετε τους φίλους σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια φυλή ή να γίνετε μέλος σε μια φυλή που ανεβάζετε επίπεδο που κατατάσσεστε σε διαφορετικές αρένες όταν μάχεστε κερδίζετε τρόπαιο 🏆 υπάρχει σεζόν κάθε μήνα, μπορείτε να κάνετε μόνο 5 δολάρια μάχες 2v2 με τους φίλους σας ή με τυχαίους ανθρώπους αλλά δεν κερδίζετε τρόπαιο αλλά παίρνετε xp, κέρματα, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε τις κάρτες σας... Πρέπει να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό🙂
Απολαύστε την υπέροχη εμπειρία αναπαραγωγής του Clash Royale σε υπολογιστή με το MEMU App Player. ... Clash Royale. Παιχνίδια στρατηγικής. Supercell.
Επεξεργασία: Η ενημέρωση των Champions δεν άλλαξε αρκετά τα πράγματα. Επίσης, στην ιδέα αυτό δεν έχει καμία σχέση με την προσθήκη του lvl 14, το οποίο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναγκάζει τους παίκτες να αναβαθμίσουν περισσότερες κάρτες. Οι πρωταθλητές θα μπορούσαν να είχαν προστεθεί χωρίς το lvl 14. Υποβάθμιση της κριτικής μου σε 3. Αυτό το παιχνίδι είναι απλά μπαγιάτικο για παίκτες με μεγάλη ηλικία. Μόλις φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο για λίγο, τα παιχνίδια αρχίζουν να φαίνονται μονότονα και κουραστικά.
Το παιχνίδι με ζάλισε Εγώ και ο φίλος μου παίζαμε μαζί και είχαμε μια ιδέα για την τράπουλα, οπότε πήγαμε στο λόμπι και με ανάγκασε να μπω σε μια οθόνη ταιριάσματος 2v2 που δεν μπορώ να φύγω και όταν κλείνω και ανοίγω ξανά την εφαρμογή με αναγκάζει να επιστρέψω στην οθόνη του matchup, οπότε τώρα κυριολεκτικά δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι λόγω αυτού του σφάλματος
Το season pass βοηθάει τα άτομα που το περνούν πόλη έτσι έχουν πολύ καλύτερες κάρτες και πιο δυνατές κάρτες και δεν μπορείς να κερδίσεις άμα δεν έχεις season pass θα χάνεις τις περισσότερες φορές. Επίσης βάλτε να μπορούμε να κάνουμε αναφορά
Θήκη AMG iPhone 6/6S Plus Clash Royale - GeekOn
ο υπολογιστής που εκτελεί αυτό το παιχνίδι είναι στραβός μερικές φορές. Έχω παίξει ένας εναντίον ενός με τους ίδιους άντρες και έχω χτυπήσει αρκετές φορές ένα υψηλότερο κομμάτι. το παιχνίδι δεν θα σας επιτρέψει να κερδίσετε σε πολλά παιχνίδια στη σειρά. έχει δημιουργηθεί μόνο για να σας κάνει να αγοράσετε χρυσό. έχει πολύ μικρή σχέση με την ικανότητα. Έχω παίξει και το παιχνίδι θα δώσει σε άλλον παίκτη σαν τρεις μάγισσες και θα σου δώσει μία. Εξακολουθώ να παίζω, αλλά να είστε προσεκτικοί, είναι ένα παιχνίδι με χρήματα. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά να θυμάστε ότι τρέχαμε από υπολογιστή. Χαχαχα
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια, είναι ένα καλό παιχνίδι συνολικά, αλλά μερικές φορές απλά σε βάζει με υπερεπίπεδους ανθρώπους όπως το επίπεδο 12 έναντι ενός επιπέδου 10. Δεν μπορεί να παιχτεί γιατί, εκτός εάν το επίπεδο 12 εγκαταλείψει, τα φύλλα τους ισοπεδώνονται ψηλότερα και κερδίζουν εύκολα τα δικά σου. Αν αυτό το παιχνίδι είχε τη λειτουργία να σας βάλει ενάντια σε άτομα με το ίδιο επίπεδο στην ίδια αρένα, θα ήταν καλό. Αλλά απλά δεν παίζεται.
Δεν μπορείτε να το αποκαλέσετε αυτό ένα παιχνίδι στρατηγικής όταν είναι εντελώς πληρωμένο για να κερδίσετε. Κάθε αίσθηση ισορροπίας καταστρέφεται από κάποιον που πληρώνει για να πάρει τις κάρτες του υψηλότερο επίπεδο. Γιατί νοιάζεστε πόσες φορές χάνετε σε μια πρόκληση, επειδή έχετε το πάσο μάχης και μπορείτε να συνεχίσετε δωρεάν μετά από οποιοδήποτε ποσό απωλειών. Όταν η supercell προσπάθησε να διορθώσει τα προβλήματα εξισορρόπησης, ξέχασαν τα άτομα που έπαιζαν το παιχνίδι πριν το κάνουν αυτό, οπότε όταν προσπαθείτε να παίξετε το παιχνίδι για πρώτη φορά βρίσκετε ένα golem στην αρένα 3.
Merge Tanks: Idle Tank Merger Priložnostne snd
Ωραίο παιχνίδι άμα θες να σπάσεις το κινητό σου
Σίγουρα η καλύτερη εφαρμογή pvp που έχω παίξει ποτέ. Είναι ακόμα μια αρπαγή μετρητών, αλλά είναι πιο λογικό από οτιδήποτε άλλο έχω δει και έχει πάρα πολλές προσφορές. Όσο περισσότερο παίζω, τόσο περισσότερο παρατηρώ ότι οι ενημερώσεις δεν ωθούνται στο play store, εμποδίζοντάς σας να παίξετε, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να το μετρήσω εναντίον τους, επομένως η κριτική είναι ακόμα 5/5
Καλό παιχνίδι αλλά τώρα δεν μπορώ να παίξω
Είναι καταπληκτικό, αλλά μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να κατεβάσω το clash mini;
Αυτό το παιχνίδι όταν φτάνεις μεγάλη αρένα θα γίνει το πιο σπαστικό παιχνίδι στον κόσμο θα σου σπάσει τα νεύρα
Clash Royale אסטרטגיה vgze
Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει τον χρόνο σας, καθώς όλοι είναι ιδρωμένοι και τρέχουν τις ίδιες κάρτες, ώστε να μην μπορείτε να διασκεδάσετε πειραματιζόμενοι με άλλες κάρτες, το hog rider, το balloon και το megaknight έχουν υπερισχύσει εδώ και χρόνια, η supercell είναι ένας τρομερός προγραμματιστής που είναι πεινασμένοι για χρήματα, όπως κάθε άλλος προγραμματιστής που δεν ακούνε ποτέ την κοινότητα, αφού παίζουν για σχεδόν 6 χρόνια, τελικά το απεγκαθιστώ επειδή το παιχνίδι είναι τόσο ήπιο
Ήταν διασκεδαστικό να φτάσετε στο μέγιστο επίπεδο, αλλά μόλις φτάσετε στο μέγιστο, αρχίζετε να παρατηρείτε ότι όλοι χρησιμοποιούν τον ίδιο τύπο καταστρώματος. Μίνι στρατιώτες με max valk, wizard, goblins, mini pekka, Knight, Princess, hog rider και musketeer. Συναντώ τουλάχιστον 4 τέτοιους παίκτες πριν τα παρατήσω. Σε αναγκάζει να παίξεις μια τράπουλα, αλλά όταν αλλάζεις τράπουλα, ζευγαρώνεις αμέσως με άτομα που αντιστέκονται στη νέα σου τράπουλα. Το Matchmaking πρέπει να επιδιορθωθεί αντί να απορρίψει αυτές τις ενημερώσεις για την αρπαγή χρημάτων.
ΚΑΘΟΛΟΥ ειναι φτιαγμενο για σου σπαει τα νευρα
Super cell γαμώ τη μάνα σου, το χειρότερο παιχνίδι ever σκατα.
Μου αρέσει το παιχνίδι, το αγαπώ πραγματικά. Το δημοσιεύω κυριολεκτικά καθημερινά. Αλλά ο λόγος που του δίνω 3 αστέρια είναι λόγω κάποιων αλλαγών. Συγκεκριμένα οι πόλεμοι των σκαφών. Έχει χάσει τον σκοπό του. Πριν, βυθίζατε τα σκάφη νικώντας όλες τις άμυνες. Αλλά τώρα, δεν μπορείς να βυθίσεις τις βάρκες. Επίσης, ο αλγόριθμος που χρησιμοποιείται για την εύρεση αντιστοιχιών είναι επίσης ένα άλλο πράγμα που δεν μου αρέσει. Το παιχνίδι βρίσκει σκόπιμα τράπουλες με τις οποίες παλεύετε. Αντιμετωπίζω κυριολεκτικά τον ίδιο τύπο καταστρώματος όλη μέρα.
Το παιχνίδι είναι, θεωρητικά, υπέροχο. ΑΛΛΑ είναι εξαιρετικά ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι δεν έχουν κάρτες που δεν είναι διαθέσιμες στην τρέχουσα αρένα σας. Πιστεύω ότι θα ήταν απολύτως δυνατό να παίξετε μια τράπουλα όπως το luberloon ή το ebarbs rage στην αρένα 1. Θα ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω να "κλειδώσετε" κάρτες που δεν είναι διαθέσιμες σε αρένες στις οποίες δεν υποτίθεται ότι βρίσκονται, καθιστώντας τις ακόμα αναβαθμίσιμες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάχες χωρίς σκάλες (ή ίσως ακόμη και σε φιλικές προς το παρελθόν). Νιώθω ότι αυτό θα αφαιρούσε πολλές από τις απογοητεύσεις μου με το παιχνίδι.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι.. δυστυχώς δεν είναι πλέον διασκεδαστικό μετά από μερικές πρόσφατες ενημερώσεις
Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι στην αρχή, διασκεδαστικό, αλλά κάθε φορά που ταιριάζω με άλλους ανθρώπους τώρα, έχω αντιπάλους που έχουν το αθέμιτο πλεονέκτημα των φύλλων υψηλότερου επιπέδου ή των τράπουλων που αντιστέκονται στα δικά μου. Δεν θα με ενοχλούσε αν η ικανότητα ήταν μεγαλύτερος παράγοντας, αλλά όταν φτάσεις αρκετά μακριά στην κατάταξη, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ενάντια στους αντιπάλους σου αλλά να χάσεις επανειλημμένα, γιατί έχουν το προβάδισμα από εσένα που ακόμα κι αν παίζεις στην τελειότητα, δεν μπορεί να ξεπεράσει. Έχω βαρεθεί να χτυπάω αυτούς τους τοίχους της προόδου.
Κατηγορία->Επανεκκίνηση παιχνιδιού - Παιχνίδια και τάσεις ...
δεν εμπαινε παλια για καποιο λογο αλλα γενικα αυτο το παιχνιδι το παιζω 4 χρονια οποτε Ν μια χαρα νμζ
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά ο μόνος λόγος που αφαίρεσα αστέρια είναι λόγω των επιλογών "προσθήκη φίλου". Είτε πρέπει να γνωρίζεις το άτομο στα social media ή κάτι τέτοιο ή να κάνεις ένα 2V2 και μετά να το κάνεις φίλο και μετά να το προσκαλέσεις...κάτι που δεν μου αρέσει να παίζω. Άλλα παιχνίδια είναι τόσο απλό όσο το πάτημα του "Invite to Clan" αμέσως μετά, ή ακόμα και σε έναν αγώνα, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη σχέση που έχουν. Το Golf Clash για παράδειγμα έχει αυτή τη δυνατότητα. Θα αλλάξω την αξιολόγησή μου εάν επιτρέψετε μια ευκολότερη μέθοδο πρόσκλησης φυλής.
επικό παιχνίδι
Όσο καλοί είναι οι brawl stars supercell, είστε θεοί
Το γεγονός ότι αλλάξατε την τοποθέτηση ορισμένων καρτών είναι πραγματικά εξοργιστικό. Όταν μετακινήσετε αυτές τις κάρτες, δημιουργείτε τρεις διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πύργους όπως ο Ιππότης που είναι ανόητος δυνατός τώρα, άνθρωποι που μπορούν να πετάξουν μέσα από επίπεδα με κυνηγό, ιππότη και κατάστρωμα μαγισσών, και άτομα σαν εμένα, που έπαιξα πριν από την ενημέρωση και δεν μπόρεσα να το αποκτήσω αυτές οι κάρτες.
Clash Royale Strategie pcqu
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι να κολλήσετε σε μια σκηνή επειδή θέλετε μια μονάδα, αλλά ούτως ή άλλως, έχω ένα πρόβλημα όπου τελειώνω με το pass royale αλλά είμαι στο 11 ακόμα και όταν λέει ότι τελειώνω, συνεχίζω για να πάρω όλες τις ανταμοιβές, αλλά θα έχω μόνο λίγες ώρες για την τράπεζα, Έτσι ήταν όταν ξεκίνησε αυτό το πάσο (ο σκελετός king tower skin one).
Ειλικρινά, αυτό το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές συνολικά, αλλά δεν έχει καμία υποστήριξη για άτομα που επιστρέφουν παίρνοντας το παιχνίδι, η νίκη είναι σχεδόν αδύνατη και τα περισσότερα φύλλα είναι το κλειδί για τη νίκη, αλλά μπορούν πραγματικά να κερδηθούν μόνο με το τρίψιμο για μέρες για μια ευκαιρία ή με πληρώνοντας, αλλά δεν μπορείτε να αλέσετε αν δεν μπορείτε να κερδίσετε, επομένως είναι πραγματικά μεγάλη αμοιβή για να κερδίσετε
Είμαι επίπεδο 12 και δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή, η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι να την κλείσω. Τι δεν συμβαίνει.
Ο δημιουργός του 'Exploding Kittens' λάνσαρε νέο iOS τίτλο που συνδυάζει το Scrabble και το Clash Royale. Last updated Φεβ 12, 2021.
Θν μανάσας