Post by raibeahedsaydu on Feb 11, 2022 17:56:06 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block Friends 2022 version ▞▞▞
Ta igra je tudi zelo zabavna v dolgočasnih dneh 😴 😒 🙄 😑 😪 😏.
Preveč oglasa
Preveč oglasov
Neverjetno! Je lahka, sproščujoča in zabavna igra. To igro priporočam vsem. To igro ocenjujem z več kot petimi zvezdicami. Jaz ljubim to igro. Hvala! Kar tako naprej.
Vrhunska kakovost in vrednost za najboljši način za uživanje v odličnem času doma.
Igra ni takšna, kot je prikazano v oglasu!!!
Popolnoma patetično, koliko oglasov je treba obravnavati, vsako sekundo je eden, odstranjujem, najbolj nadležna igra
Ni navodil/razlag za igranje igre.
Med igranjem gre počasi
Veliko oglasov med igranjem
Res zabavno in izzivalno
Preveč oglasov. Ni mogoče igrati
Fruit Block Friends Santai ivc
Dobra igra je zabavno igrati
Zdi se dobra igra. Grafika je dobra na različnih nivojih s srčkanimi živalmi. Zelo zasvoji.
Igra bi se morala premakniti iz stopnje 529 na še 750... Uganka se ne bi smela odpreti.. Najslabša izkušnja doslej. Plz fux
Všeč mi je ta igra in na koncu vsakih 8 stopenj dobite sestavljanko, ki jo morate dokončati, nikoli nisem pričakoval sestavljanke, bil je nepričakovan, a čudovit bonus.
Številnemu oglaševanju po vsaki stopnji
Preveč oglaševanja
Moja največja težava pri tej igri so nepopolni stavki, ki opisujejo pomočnike. Ta igra je za otroke in verjamem, da bi jih morala naučiti pravilnega govora. Ni v pokvarjenem poslanem6
Dajem 3 zvezdice ... ker je le nekaj sestavljank, ki jih je treba rešiti..
Zabavno, a se res ne morem v to, ker je preveč oglasov.
Dobro za razpoloženje
Moto Rider GO: Highway Traffic Racen lcd
Igra je zabavna, vendar mi ne bo naložila ugank.
Želim si novo igro. ne tako težko.
Zelo dobra igra vas osvešča
Bilo je zabavno, dokler Google ni izsilil težave z nenehnim pojavnim oknom z vprašanjem, ali je igralec starejši od 15 let ali pod 15 let. To se vas ne tiče!!! Google .... pojdi FY. Če bo treba, bom odstranil Google.
Zabavno. Samo veliko oglasov, ampak meni je v redu.
To igro sem igral do stopnje 2223 in spet začel iz nič. Od stopnje nad 1500 se slike ne odprejo vse in igra včasih zamrzne, mislim, da je to nekaj, na čemer lahko delajo. Da bi motivirali igralce, da nadaljujejo z igranjem, bi morali postaviti nekakšno razvrstitev. To ni samo igra Fruit Block Friends, ki jo igram, ampak to je tista, ki sem jo igral največ
Ne morem preseči stopnje 1630 in je frustrirajuće.
Všeč sta mi 2 lepi uganki, ki mi pomagata, da se sprostim in razmišljam hkrati
Fruit Block Friends Santai ivc
Zabavna igra. Kot tudi uganke. Hvala vam,
Ta igra je zelo fantastična. Ko igram to igro, se počutim zelo dobro. Izkušnja je zelo dobra. Jaz in moja družina igramo to igro vsak dan. Moji ženi je ta igra zelo všeč. Jaz in moja žena skupaj igrava to igro in se počutiva zelo dobro.. Hvaležen sem tistim, ki so naredili to igro.. Res je zelo fantastično....... . ............... .... .... ...... ....... ..... ... .... .. .. .. .. . . . . . . . . . . . . ......... ........ ........ ...............Dobra igra
Obožujte gladko igranje igre! Dodatna igra? Lep bonus Hvala
Potrebujete nove ravni
Cbg In družina je na istem mestu LWX prvi dan šolskega izleta danes z veseljem povem, da z ekipo sodelujem že zelo dolgo in LWX najboljši, kar sem jih kdaj videl pred Adijo LWX 😁
Preveč oglasov.