Post by raibeahedsaydu on Feb 11, 2022 17:49:56 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Proč špatné hodnocení - jeden hráč může zničit hru pro více než 100 lidí ze 2 ze 3 top aliancí na serveru mluvím o serveru 534, top 1 hráč má možnosti, které přesahují maximum ve hře. To úplně ničí hru. I když útočí celá aliance s donátory, nepoužívá ani štít
Magic Rush: Heroes Rollespil opr
na začátku to byla zábavná a dobrá hra, ale po všech upgradech je to nyní velmi nevyvážená hra, pokud neplatíte stovky měsíčně. Hru jsem hrál více než 3 roky. Pokud nechcete platit, ani nezačínejte. za prvé si přečtěte všechny kritické recenze, za druhé - všimněte si, že společnost se neobtěžuje odpovědět na žádnou recenzi.
Magic Rush: Heroes Ролеви uux
Magic Rush: Heroes Ролеви uux
Strčte si to všichni dopiče!!!!
Zatím nejlepší hra, tuhle hru mám nejraději ze všech ostatních her, ale nedávají vám tolik jako tato. Hraní této hry mě hodně baví. Vím, že všechny postavy vypadají stejně. Pro mě je to v pořádku, líbí se mi, jak je mohu postavit, posílit je a konečně splnit ten konečný cíl, kdy mohu dokončit příběh.
Make je snazší dosáhnout vyšší úrovně na vyšších úrovních, získání 1 úrovně trvá měsíce!!
Hra o peníze. Jen kdo chce utrácet. Také jsem viděl tolik stížností v kontrole, ale žádná odpověď od péče o zákazníky. Je to směšné.
Tuto hru jsem ani nehrál a chci si ji také zahrát, protože se mi zdá pěkná. Ale když jsem to nainstaloval, tak se to nenačte ani při dobrém připojení. Můžete problém vyřešit prosím..
Magic Rush: Heroes भूमिका निभाना bzol
Dugrafdhgdduhkguhccnhgcczjggfxngxfgfxňbf C "a ;;%" a, a "a" "a" a "&&", "%%"; && "% %%, * & %% 6, %% - 6 868 6liuliihsliusrlhlucliuliuliufsgufsluihliuhluhdsluhcdscdslfrsilurfpiursPudsfufrsidoijndojokkkkbdkjydkjykjsaljn?
Tato hra se mi líbí, hrál jsem ji v roce 2019, ale smazal jsem ji, ale jsem rád, že jsem ji znovu našel
Jj
Supr hra
Je to zábavné, ale rozhodně se vyplatí vyhrát hru
Mě to baví 5 let a víte, že magic rush bylo v karetní verzi? Dřív před sedmi lety.
Magic Rush: Heroes Role Playing jles
Celkově musím říct, že velmi dobrá hra. Ale jediná věc je, že se mi nelíbí, že je to hra za výhru, pokud vás nudí peníze a nevíte, jak utrácet nebo jste unaveni svými penězi, gratuluji, tato hra je rozhodně pro vás!! !
Ještě jsem to ani nezkusil lol, proč to nemůžu ukončit
Za vítězství se rozhodně vyplatí a je mnoho vašich aktivních hráčů, kteří nechtějí utrácet peníze za hry a dokonce se jim ani nedaří získat legendy z akcí. to je hlavní důvod, proč jsem to přestal hrát.
Kopíruje LoLko!!! Píčoviná 0práce jen skopírované!
První fúze za sebou a vzal jsem si týden dovolenou raději
Najednou se nepřipojí k mobilní síti. Podivný. Dříve jsem tyto problémy neměl.
Nějakou dobu jsem to nehrál, a když jsem se vrátil, ztratil jsem všechny své úrovně, i když jsem svou hru svázal se svým účtem Google, stále jsem nemohl najít žádná data. Ukázalo mi to začít od úrovně nula. Stalo se mi to dvakrát. Odinstaluji tuto hru.
Měl jsem nahoře mírový štít, ale přesto jsem byl několikrát napaden. Opravte, ve skutečnosti by mi nevadil nějaký druh kompenzace.
Naprosto tato hra je dobrá a vhodná pro děti, pokud vám tato hra připadá jako odpad, mám pocit, že handfone je odpad, všechny hry mají slabost, vše není dokonalé
Ideální pro občasné i pravidelné hraní her. Můžete udělat 30 minut kompletního postupu nebo můžete hrát 24 hodin déle, záleží jen na vás.
Super grindy ve střední hře, příliš mnoho P2W věcí na cestě. Ale dost návykové. Také mechanika výdrže je prostě špatná.
Gymnastics Superstar રોલ પ્લેઇંગ emi
Je to něj hra co znám fakt doporučuji moc proto dávám 5 hvězdiček mám do 1 hodiny a je to super😆 STAHOVAT😍
Byla to dobrá hra, dokud ji nezničil tým magického spěchu a vytvořil přemožené hrdiny, které umožnily všem serverům používat stejnou sadu hrdinů, žádná kreativita. Všichni lidé nyní používají lotos a vyvolané hrdiny, kteří si už nedělají žádnou legraci, žádná rozmanitost Hraji už 2 roky a zničili jste tottttttt.Uninstall.jedna hvězda týmu magického spěchu, který pracuje a je za to zodpovědný 👎
Stará verze byla lepší...
Supr hra, začátky těžší než se vše pochopil ale teď luxus 😎
Hrál jsem to v roce 2017 a pořád mě to baví
Je to skvělé, až na to, že můj účet byl smazán. Nevíte jak, možná hacknutý?
Pokud chcete hru, ve které vyfouknete své peníze, pak je to hra pro vás. Abyste byli konkurenceschopní, budete muset platit stovky dolarů měsíčně. Pokud peníze neutratíte, budete chováni pro zdroje. Pokud vaše aliance nemá velké velrybí účty, pak vás budou obhospodařovat aliance s velkými velrybími účty. Porušili bojové mechanismy, takže v aréně vidíte stejný tým, protože jen málo dalších týmů může vyhrát a vy budete muset za tento tým zaplatit.
Nedávno jsem si tuto hru stáhl znovu a nemohu získat svůj starší účet. Zkoušel jsem přepnout účet, ale píše to, že k tomuto účtu nejsem svázán žádná data, a když vážu aktuální herní data ke stejnému účtu, říká to, že jste k tomuto účtu již svázali jiná herní data. Také jsem schopen vidět úspěch této hry na mých hrách Google Play. Pomozte mi prosím obnovit můj starší účet. Jeho uživatelské jméno bylo Dashing Keer.
Prioritou by měli být platící hráči
Hroznej brak
Myslím, že hra sama o sobě je velmi dobrá, ale pro hráče, kteří chtějí hrát jen pro zábavu anižby do toho vkládaly peníze tak to je dost neférové protože jenom ty co si koupím ty ''balíčky'' tak už mají dost protože: mají VIP(1,2,3,4 atd...) tak už dostávají diamanty a peníze mohou nakupovat runy atd... další co, tak mají víc šampiónů a víc hvězdiček na šampiónech ... je toho dost. Ale abych jenom neodsuzoval tak hra má skvělé mechaniky mezi šampiónama. A má věž def. a má i boj 5 v 5. ve své podstatě výborná hra
Miluji tuto hru, protože je opravdu úžasné sbírat karty hrdinů, protože quest není tak náročný, abyste si hru mohli užít
hraje dlouho
Dobrá hra je celkově dobrá, ale je tu jedna věc....Je tam zpoždění a je to prostě velmi velké zpoždění a kvůli zpoždění se stále hroutí, ale ne vždy je dobré, že vám dává 3hvězdičkového hrdinu každé 8. zatočení a je to prostě dobrá hra můj problém s onlay je laginess, ale jsem si jistý, že kluci to dokážou opravit.....
Přijde nová aktualizace a účet zamrzne nebo se zhroutí asi po 30 sekundách. Pokusil jsem se odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci a můj účet, na kterém jsem pracoval více než 2 roky, je pryč. PROSÍM, OPRAVTE TO A CHCI ZPĚT SVŮJ ÚČET, PROTOŽE TU HRU RÁD HRAJI!
Velice dobře propracovany .Hra ma styl vice her od tower defense až klasiku využiti hrdinu.
Používá se k hraní této hry. Přestaňte hrát, protože tato hra je příliš orientovaná na peníze
Zaplaťte 2 výhry...
I přes podepsání pomocí FB účtu jsem ztratil svůj postup 😡🤬
Pěkná hra
No nic moc se mi to líbí