Post by raibeahedsaydu on Feb 11, 2022 17:28:44 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен всички хакване ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
Играх това преди много време и наистина ми хареса. Изтеглих го отново и изведнъж получих "карта за подарък от $5", която да използвам. Един от моторите се продаваше на цена малко под 5 долара, така че предположих, че ще го получа безплатно, но не, вместо това ме таксуваха. Сумата не е проблемът, но е отвратителен начин да се правят пари чрез откровена лъжа, а не готин.
Купих ултра мотора и много други преди много много години и сега, когато се опитвам да възстановя, вие ми натискате микротранзакция от $20? Това или бутонът за възстановяване просто дори не функционират и вие се опитвате да вземете пари. Моля, помогнете, ако наистина се интересувате от играта си. Преди беше добре, но ако това е това, към което се навеждате за пари, тогава никой няма да се наслади на играта
Обичам, но едно нещо, което ме дразни, е, че има много измамници, но други мъдри, напълно препоръчвам.
Bike Race:Motorcycle Games Sacīkstes lxc
Честно го мразех, защото обичам игри с коли и моторни спортове, но трябваше да плащаш за всеки друг мотор, накланянето не работеше, така че като цяло не ми хареса.
Това е забавна игра, но е трудно да продължите напред, ако нямате Facebook да играете заедно с приятели във Facebook.
Как мога да използвам долари, които ми дават в играта.
Доста е скучно, трябва да има повече мотори за отключване, вместо да плащат
Хубава с и
Страхотна игра. Жалко, че техният екип за поддръжка и акаунт не е добър в поддръжката на клиенти. Телефонът на синове е фиш. £48, изразходвани в рамките на 4 минути от някои гадни надниквания някъде. Други разработчици вече са възстановили сумата. Нищо от тези момчета, въпреки преследването им повече от седмица. Пазете се от тях и бъдете предупредени. Те се интересуват само от вашите пари, независимо дали ги получават законно или не.
Moto X3M Bike Race Game. Moto X3M е прекрасна игра с велосипеди с 22 тестови нива. Вземете велосипед, сложете протектора на главата си, преминете задните
Забелязах скорошно наводнение от уебсайтове, които се появяват, когато играя играта, всички те също са рекламни уебсайтове... 100% направени за печалба
играта е добра, предимно без реклами. но новите велосипеди са подвеждащи. твърди, че предлага x процент отстъпка, но ви кара направо да проверите. Бъди много внимателен .
изтегляне Offroad Bike Racing Game: Impossible Bike Stunt 3D App apk за android, Нека направим някои невъзможни каскади с велосипед в
Имам
Bike Race:Motorcycle Games Lenktynės acy
Bike Race:Motorcycle Games Curse de mașini liia
Играх тази игра много, когато бях в гимназията и тогава всички първоначални велосипеди в магазина бяха налични след завършване на предизвикателства, сега трябва да платите, за да имате други велосипеди, така че съм доста разстроен и затова давам това е 2 звезди
Играх тази игра откакто бях на четири години в акаунта на майка ми и след това прехвърлих към моя акаунт и рестартирах тя беше свързана към моя Facebook и обичам играта, особено защото тогава успяхте да отключите Ghost Bike и множество други мотоциклети, които сега струват пари и не казвам това само за да мога да си върна мотора. Просто наистина ми се иска да можете да ги отключите, като правите предизвикателства като Superbike, който ще трябва да направите като три четири хиляди мултиплейър игри.
Обичах тази игра. Дори плати за играта. Но сега не мога да играя. Завъртането на телефона ми вече няма да преобръща мотора ми. Като сензора за него е объркан.
Беше забавно, докато не трябваше да стана VIP, за да напредвам. Това е толкова глупаво! Бих му дал пет звезди, но харчите пари за напредък? Това е глупаво и нечестно, така че получава две. Но тази игра има голям потенциал. Ако извадят това, играта ще бъде по-добра.
Da be zabavna za 4ovek s jeleZni nervi :/
Играта ми хареса много, докато не стигнах до режима напред, те ви принуждават да използвате Facebook, за да отключите нива. Не получавам fb само за тази игра.
Нея игра много но има избор на мотори
Тази игра иска да се абонирате, за да получите повече мотори и не виждам намек за системата за надграждане, която беше в рекламата. смешно, въпреки че не виждам EA в информацията за разработчиците.
Изтеглих тази игра отново след дълга пауза. Играх го много. Тази игра беше страхотна, когато ви позволи да спечелите нови мотоциклети чрез постижения. Сега не само трябва да купувате велосипеди, но и да платите абонамент, за да продължите да ги използвате. Навън съм.
Тогава, когато тази игра излезе за първи път, аз играх по дяволите. Гледайки го, знам, че играта има твърде много реклами и (тъй като играя на Android) не получавам нови актуализации, освен корекции на грешки. Ако разработчиците видят това, моля, вижте проблемите, които посочих, и ги отстранете. Обичам да играя играта и искам да я играя отново.
Най-добрият мотоциклет в играта все още е зад стената от 30 долара
Block Puzzle Teka-teki xhcy
Обичам състезанията с велосипеди, затова му дадох пет звезди, това е най-доброто в целия свят както винаги и ще ви дам пет звезди, защото имаме само реклами като имайте само харесване и има мултиплейър и това е толкова готино, че аз мога да карам срещу играчи на моя мотор и добре или мотоциклети и е толкова готино, че е най-добрият като най-добрия в целия свят и толкова го обичам, затова му давам пет звезди като без реклами наистина много харесвам само аз вземете като няколко реклами и съм готин с това
Спльоска на игра
Много остаряла игра, посредствена механика и ви дава "карта за подарък за 5 долара", но просто ви таксува, дори ако изберете мотор, който струва $4,99. Пише да използвате карта за подарък, за да получите специален велосипед в магазина, но наистина се отнася само за 3 велосипеда, които струват над 5 долара.
ок
Така че преди 3 години това беше моята игра. Но сега, за да играете desert 2 snow 2 hills 2 ECT, ECT, трябва да играете с приятели във Facebook. Преди приятелите от FN ви доставяха козметични артикули, но сега ви позволяват да играете тези нива. ТОВА Е ГЛУПО. Исках да играя любимото си ниво (hills 2 level 4), но сега не мога, защото ми трябва Facebook. Тъпа актуализация. Освен това велосипедите са МНОГО по-трудни за получаване
окей н
Наистина е пристрастяващо и забавно, но трябваше да му дам 3 звезди, защото няма да ми позволи да играя мултиплейър, независимо какво, моля, поправете
Те ви молят за парите и много реклами, но ми липсва старата, която играх преди 5 години
Съжалявам, че тази игра е игра на ярост и ви измами и казва, че получавате 5 долара за коли в истинската игра. Разбира се, не се влюбих в нея, но просто за да ви предупредя, че играта измами
Android мотоциклетни игри Те са най-доброто лекарство, за да избегнете толкова лошо прекарване ... Trial Xtreme 4 Bike Racing Екранна снимка.
Motorcycle Racing Craft: Moto Games & Building 3D
Нещо се е случило след скорошната актуализация. Турнирният и двойният режим са нефункционални! SGS9+
Яко
Състезавайте се като състезател с професионален квадроцикл в безстрашна екстремна офроуд писта на игри с Atv велосипеди.
Играта е забавна и носталгична за мен, но изостава повече от действително взискателна игра на картоф. Така че изобщо не е оптимизиран и имам чувството, че гледам слайдшоу. (Имам доста "здрав" телефон)
Обичам тази игра. малко трудни нива и включва активна игра за потапящо изживяване.
Изтегли New Bike Racing Stunt 3D : Top Motorcycle Games APK