Post by zaporgpeslije on Feb 9, 2022 9:41:47 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina visus ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
Grafika ir animacija buvo gera, valdikliai, taip. Tačiau pagrindinė problema man buvo ta, kad nors ir nedalyvauju rungtynėse, vis tiek girdžiu jų balsą arba balsas bus girdimas nepaisant ausinių, bgm girdimas per ausines, bet balsai. Tai nutinka nedažnai, bet šią savaitę taip nutiko tikrai daug, po rungtynių ir jis išeina, mano ekranas taps violetinis ir bus matomas tik veikėjas
Žaidimas yra įdomus, bet kiekvieną žaidimą sugadina jaunesnis nei 10 metų amžiaus poreikis siųsti šlamštą arba turėti atvirą mikrofoną, kuriame girdite visą foninį triukšmą.
Man patinka, kaip jis veikia, žaidimas, puiku turėti daugiau draugų❤ ir nebūti piktas, kad man labai patinka ši programa
👍👍👍
Geras žaidimas. Tačiau žvakės užduotis yra sunki. Aš niekada nebūnu žudikas, todėl prašau ištaisykite tikimybę tapti žudiku. Ačiū.
Į viršų
Suspects: Mystery Mansion Action vtp
Kaip šis žaidimas pateko tarp nominantų? Tai p2w, daug mažų vaikų keiksmažodžių ir tarp mūsų apiplėšimas. Be to, jūs turite žaisti skelbimus po tam tikros sumos per raundus??
Reklamos darosi erzinančios. Per dažnai pasirodo. Nors geras žaidimas.
geras žaidimas šiek tiek nesubalansuotas, bet gana geras
Tai tikrai smagus žaidimas ir, sakyčiau, netgi geresnis nei „Amogus“ su balso pokalbiu. Tikiuosi ir tau bus smagu
Man patinka, kai yra pranešimas apie kūną arba skubus susitikimas, man patinka, kad iš tikrųjų galite kalbėtis su kitais savo balsu
Šis žaidimas yra smagus. Tačiau atminkite, kad vestibiulius sunku užpildyti. Nėra jokio būdo visam laikui nutildyti žmonių, be to, rėkia daugybė idiotų. Galite pridėti draugų, bet nėra prasmės, negalite jų pakviesti į žaidimus ir negalite su jais kalbėtis. Jūs taip pat nežinote, kas yra jūsų draugų sąraše. Yra tiek daug klaidų, pvz., dažnai trikdo garsas arba prisijungiate prie žaidimo, o HUD trūksta, todėl nieko negalite padaryti. Ir tai atsitinka dažnai. Šiam žaidimui reikia daug darbo.
Kai pateksite į pažengusius, turite arba žaisti su apgavikais, arba dar blogiau yra žmonės, kurie piktnaudžiauja pranešimų sistema. Piršlybos turi būti geresnės ir pašalinti ataskaitų sistemą, nes žmonės ją naudoja tiesiog norėdami ką nors be jokios priežasties spardyti.
Geras žaidimas, bet viena problema, kurios jie nepavertė apsišaukėliu🔩😒
Tai tikrai įdomus žaidimas. Būtų nuostabu, jei jie pridėtų pokštininką, kur jokeris turi priversti juos nubalsuoti, o žudikai ir svečias pralaimi. Bet šiaip tai nuostabus žaidimas ir visos klaidos išnyksta tikrai nuostabiai, todėl žaidimas tampa geresnis. thx už viską ir thx už naują žemėlapį
Mėgstu šį žaidimą taip smagiai, kad savaitę praleisčiau nemiegodama, tik pramiegočiau visą naktį, o žmonės nuostabūs!
Per lengva sukčiams. Tereikia dviejų žmonių, kurie dirba kartu, dalijasi informacija, kad sukčiautų.
Būčiau jį įvertinęs aukščiau, bet jis labai trikdo. Ištaisykite trikdžius, nes tai yra didžiausia šio žaidimo problema.
Visai geras žaidimas. Daugelis žmonių prisiekia ir yra toksiški.
Laukti žaidėjų užtrunka taip ilgai. Pls paverskite tai kaip eilę. Kažkas panašaus į moba žaidimą, kad eilė būtų greitesnė
Tai smagu, bet negaliu žaisti su žmonėmis, kurie yra mano draugai programoje
Mieli kūrėjai, tai tikrai puikus žaidimas. Žaidžiu jį jau keletą dienų ir manau, kad šis žaidimas yra daug geresnis nei kiti žaidimai, tačiau yra keletas dalykų, kuriuos reikia pakeisti šiame žaidime, pvz., optimizuokite balso pokalbių funkciją, nes tai per daug išstumia tinklą ir atneškite kai kuriuos įvykius, kad normalūs žaidėjai taip pat gali gauti skinus ir kostiumus. Ačiū tikiuosi atsakysit.
Suspects: Mystery Mansion Jangovar rvb
Pats žaidimas yra nuostabus, tačiau kartais tenka laukti labai ilgai, kol prisijungs pakankamai žaidėjų
Žaidimas puikus. Pridėtas balso pokalbis yra neįtikėtinas. Tačiau vienintelė problema yra ta, kad jūs žaidžiate tik viešose patalpose su visiškai nepažįstamais žmonėmis arba privačiame užrakintame kambaryje su draugais. Negalite atidaryti kambario daugiau nepažįstamų žmonių
žaidimas geras, bet viešbučio žemėlapyje užduotis įkeliama amžinai ir mes turime draugų, bet negalime su jais pasikalbėti, ar jie nori žaisti, ar ne
Norėčiau, kad galėčiau padaryti daugiau, nes šis žaidimas yra nuostabus, bet jis paprašė atnaujinimo ir dabar negaliu prisijungti, nebent jo ištrinsiu, taigi, jei yra būdas, pasakykite man.
Tai geras žaidimas ir viskas, bet tikiuosi, kad galėsite išplėsti serverio paiešką ir nustatyti pirmenybę kambariams, kuriuose yra žmonių? Kad būtų greitos ir lengvos piršlybos.
Yra keletas nesklandumų, bet apskritai viskas gerai ir smagu
Buckas neturi jokių šansų, kad kada nors galės aprūpinti vampyro odą, jūs net negalite jos nusipirkti parduotuvėje! Tačiau jie vis dar turi šį besisukantį ratą, kur jis suteikia jums „šansą“ laimėti. Štai toks dalykas, kad jūs negalite ir niekada neturėsite galimybės jo gauti, tad kam turėti vairą? Apsilankykite parduotuvėje, galite nusipirkti vampyro odos visiems, IŠSKYRUS Buck. Iš viso išleidau daugiau nei 1000 USD kaip ištikimas žaidėjas nuo 1-osios dienos ir jie net negalėjo grąžinti mano 100 USD, kuriuos išleidau vairui su neįgyvendinamu prizu.
Buvo smagu, bet vėlu, bet mano pagrindinis nusiskundimas yra tai, ką galite kalbėtis, aš žaidžiau ir pažiūrėjau į pokalbį ir pamačiau, kad neprisijungęs žaidėjas įdėjo savo adresą į pokalbį. Prašome sutvarkyti pokalbį, kad taip nenutiktų, nes fojė buvo kitų žaidėjų, kad jie būtų galėję padaryti ekrano kopiją, pažiūrėti, nueiti ten ir padaryti jam/jai ką nors baisaus, bet aš neturiu kitų didelių nusiskundimų.
Tu, stropusis, tai yra tarp mūsų išplėšimas.
Puikus žaidimas, geresnis nei pas mus, specialiai vaikams. Suteikčiau 5 žvaigždutes, jei būtų galimybė vienu metu žaisti su draugais IR nepažįstamais žmonėmis.
geras žaidimas
LABAI BLOGAS ŽAIDIMAS
Labai geras žaidimas, tik balso pokalbis gali būti blogas
Naudodami vietinį pokalbį tai daroma taip, kad nesulauktumėte daug angliškai kalbančių žmonių, tačiau tai puikus žaidimas.
IQ sistema nėra gera, verčiant ilgai žaisti pradedančiąją, ji turėtų būti lvl pagrindu
Šis žaidimas yra toks šaunus, nes jame yra balso pokalbis ir aš niekada neturėjau žaisti žaidimo su balso pokalbiu
Būčiau skyręs penkias žvaigždutes, bet skyriau dvi, nes naujinimas vadinamas chit chat neleido man jo žaisti ar įprastu režimu, todėl pabandykite tai pataisyti :c
Džeimsas visų pirma yra daug ar pinigų, ir jūs negalite gauti daug pinigų, jei neturite aukso pažymėjimo ir negalite palikti mach, taigi, man nelabai patinka ta dalis, bet žaidimas apskritai yra nuostabus Geras ir geras dalykas yra tai, kad kiekvieną savaitę atsiranda naujas žaidimo modifikavimas ir aš manau, kad tai tikrai geras dalykas, taip pat galite kalbėtis ar šnekučiuotis, aš tikrai manau, kad tai gerai, bet pokalbis yra labai mažas, bet aš tai duodu žaidimas 3 žvilgsniais
Man patinka žaidimas, bet vienintelė problema yra ta, kad kai norite žaisti rungtynes su kitais žmonėmis, turite žiūrėti nuobodų įrašą, pakeiskite jį, o ar galite sukurti kalmarų žaidimo rungtynes, pakeiskite, kad galėčiau tai padaryti 5 žvaigždutės 😀😮😭😒😁😔😀😁😩😫
Man patinka šis žaidimas, jis toks šaunus, ypač per 20 sekundžių gali susirasti naujų draugų, tai toks nuostabus
Tai geras žaidimas, bet man labai sunku prisijungti prie savo draugo, nes mes esame tik 2, o jei ji kitame serveryje, aš negaliu prie jos prisijungti
Pradžioje patiko, bet po poros žaidimų nebeleidžia atlikti užduočių. Prašau pataisyti
Kai pakeičiate telefonus, prarandate savo pinigus, įsigytus daiktus, net jei prisijungiate prie savo senos paskyros, dabar yra daugybė skelbimų, o žemėlapiai sukasi vieną dieną, todėl žmonės tam tikromis dienomis nežaidžia, nes ten nėra mėgstamiausio žemėlapio. sugriovė bendruomenę
Custom Skin Creator Minecraft Eğlence djy
Tai gerai, bet yra mažų vaikų, kurie nuolat rėkia ir tyli, nes prarado žaidimą nuo žudiko ir ar yra kas nors, prašau tai pakeisti ;_;