(Android/iOS) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] kody promocyjne
Feb 9, 2022 9:38:48 GMT 5.5
Post by zaporgpeslije on Feb 9, 2022 9:38:48 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody promocyjne ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Podoba mi się sposób, w jaki zarabiasz na reklamach. Jest to nieinwazyjne i faktycznie gracze oglądają je chętnie. Czasami reklamy się nie ładują, ale nadal pozwalam mi się rozwijać, po prostu powiedz. Podoba mi się, że interfejs jest bardziej elegancki niż ta inna aplikacja, którą opublikowałeś wcześniej (ta o szkolnych tajemnicach). Jednak ta inna aplikacja ma wyższą stawkę niż ta aplikacja pod względem „rozgrywki”. W tej innej aplikacji jeden zły wybór oznacza śmierć, dzięki czemu gra wydawała się bardziej ekscytująca.
Pobierz I Meet Myself Pro 2.0.8 APK Android - APKFlame
Nie mogłem nawet rozpocząć gry!
Zacznijmy od kilku pozytywów, 1. Grafika i grafika są świetne. 2. Posiadanie wyborów narracyjnych, które nie opierają się na mikrotransakcjach. Do negatywów, 1. Sama narracja, osobiście nigdy nie uważałam, że jest wciągająca i wydaje mi się nijaka, czuję, że historia byłaby lepsza, gdyby poszła drogą maturalną. 2.Same postacie były nijakie i jeździły w trupach, jeśli postacie byłyby powiązane, pomogłoby to w fabule i emocjonalnych bitach TLDR - Cieszył się, ale był rozczarowany
Bardzo fajna i ciekawa gra :-)
To świetna gra (≧▽≦) Naprawdę podoba mi się to, że wszystkie postacie są urocze i dla mnie nie jest to normalne, jest zrozumiałe w dziwny sposób, powodem, dla którego przyznano jej cztery gwiazdki, jest to, że są one potrzebne, aby zapłacić, aby uzyskać dostęp do zakończenia część, ale wszystko w porządku, rozumiem, w 100% gwarantuję, że będziesz się uśmiechać w tej grze i miłych, pracowitych twórców doceniam to! (≧▽≦)
Twój średni VN, który ma 2 zakończenia (moim zdaniem) i wiele innych (trochę zabawnych rzeczy, które prowadzą do reklam), 1h-2h warte przeczytania
Kocham tą grę! Ma tak fascynującą fabułę, a ja właśnie skończyłem rozdział 3! Jasne, są pewne problemy, ale głównie brakuje słów. Naprawdę żałuję, że nie mam więcej czasu na grę, ale nie robię tego i muszę przerywać po pewnym czasie, z tym, jak często auto zapisuje, mogę wyjść i odebrać (prawie dużo) dokładnie tam, gdzie skończyłem. Podsumowując, uwielbiam historię i sztukę, 5 gwiazdek! Edycja: Właśnie skończyłem moją pierwszą grę (nie widziałem wszystkiego), ale jestem we łzach, tak dobrze, naprawdę mam nadzieję, że- (nie może zepsuć)
hmm morze bendzie mi sie chciało ale narazie dam 5 bo fajnie historyjki chociarz są
Ogólnie fabuła i sztuka są przyjemne. jedną rzeczą, która złamała moje poczucie zanurzenia, były angielskie tłumaczenia. Przekazują zamierzone znaczenie po prostu... bardzo niezręcznie. Proponuję powtórzyć dialog z lepszym tłumaczem.
Było napisane „dotknij, aby rozpocząć”, odklejam, ale w ogóle się nie zaczyna. edit: twórcy gry szybko poinformują osobę o każdym problemie, ale przede wszystkim nie było nic, co mówiłoby, że w pierwszej kolejności było to na webview.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Macəra fwhr
Zaczyna się naprawdę banalnie i trochę nudno, ale z czasem historia staje się ciekawa i zaskakująca... Zrób sequel.
Zbyt krótki!!
Social Problems of the Contemporary Families - Biblioteka ...
Chcę tylko płakać, ponieważ większość tej historii jest tak poruszająca, ale jestem też tak szczęśliwa i wdzięczna, że dwa zakończenia tej historii są tak pełne nadziei, Ukończone? zakończenie i prawdziwe zakończenie zakończone. Podoba mi się to, że twórcy przekazali nam kilka sekretów gry do całkowitego ukończenia gry, tak wiele możliwości i postaci, które można było zaangażować. Chcę na koniec opowieść o letnich wakacjach, ale nie stać mnie na wiele. Mam nadzieję, że pewnego dnia stanie się komplementarny i deweloperzy odniosą sukces.
Ta grafika jest zdecydowanie warta sprawdzenia. Zwykle nie piszę recenzji, ale ta historia rozwiała moje oczekiwania dotyczące darmowej gry mobilnej. Poruszająca historia z zabawnymi postaciami, jest to niezła jazda i bardzo mi się podobała. Kontynuacja tej gry byłaby cudowna.
To się nie otworzy
To niesamowita gra. Możliwości jest tak wiele i chociaż niektóre są dziwne lub promocje, to jest super. Bardzo podobała mi się ta gra.
Larva Heroes: Lavengers Akció dkj
dobra gra
Naprawdę chcę zagrać w ten Cz, wygląda fajnie, ale zacząłem grę i powiedziałem "dotknij, aby rozpocząć", ale próbuję wiele razy, ale to się nie zaczęło. pls. Pomóż mi...
Podoba mi się ta aplikacja, ale są pewne Wady • rysunki postaci nie są zbyt szczegółowe (ale wiem, że ponieważ jest to powieść wizualna, może być trudno nadać każdej postaci cieniowanie) • czasami gramatyka jest zła (np. rabuś : jesteś takim 'i' bezużytecznym chłopcem) Ale uwielbiam to, że Mari jest typem tsundere!
Jak na razie gra bardzo mi się podoba. Prosta mechanika, różne wyniki, wszystko jest idealne. Jednak podczas gry dostaję wiele opóźnień. Może to z powodu mojego low-endowego telefonu, ale gra nie jest ciężką grą, więc nie sądzę, aby tak było. Powiedziałbym, że to system automatycznego zapisu jest tym, który go spowodował, ponieważ zawsze zapisuje, ale znasz grę lepiej niż ja. Tak czy inaczej, naprawdę mam nadzieję, że naprawisz grę (jak zawsze ) i miłego dnia!
Tak bardzo kocham tę grę. Gramatyka (tłumaczenie?) jest w niektórych miejscach trochę szorstka, ale to nie umniejsza całej historii. Grafika jest piękna, postacie są sympatyczne, a historia sprawiła, że wielokrotnie płakałem.
Mówi dotknij, aby rozpocząć, ale stukałem sto razy, nadal się nie otwieram.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Adventure fnel
ta gra jest dobra, ale niewystarczająco dobra, bo pomyślałem, że mogę wybrać różne zakończenia
Było tak pięknie! Naprawdę podobała mi się ta gra! Grafika jest niesamowita i po prostu uwielbiam postacie! Naprawdę polecam tę grę innym zainteresowanym. 🥰😁.
Wspaniałe doświadczenie! Chociaż jest za krótki i chciałbym mieć nowe rozdziały. Ogólnie dobra gra!
현장설치사진 - :::: 대한민국 대표세륜기 (주)동우기술 입니다. :::::
To było świetne, nie jestem pewien, czego szukam, ale na końcu czegoś brakowało
Styl artystyczny jest bardzo piękny, a wszystkie zakończenia są interesujące. W grze nie było nudnego momentu.
Narratives of children with high-functioning autism spectrum ...
I wonder should I buy this game. what do you think? ... a new meaningful Christmas 2010 utilizing your incredible family and also friends?
To urocza historia, ale płynność tłumaczenia i literówki przydałyby się trochę pracy. Nie jestem pewien, czy jest jakiś plan wydania Shangri-La World lub innych prac w języku angielskim, ale najpierw popracowałbym nad poprawieniem tekstu dla tej aplikacji.