Post by zaporgpeslije on Feb 9, 2022 9:23:47 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Runners Adventure game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju zlato ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Runners Adventure game 2022 version ▞▞▞
Što se dovraga događa? Zabavna zvučna igra napravljena u ovom stoljeću? Gameloft igra bez iap-a? Mozak mi je upravo eksplodirao
Nije loša igra, ali definitivno nije tako dobra kao original. Sučelje ove igre se stalno zamrzava, no igra se još uvijek radi tako da sve što dobivate je igra koja radi i statična slika na vašem zaslonu. Modeli izgledaju kao da su napravljeni u robloxu. Originalni zvučni runner definitivno je imao više posla na njemu, gledajući ovo kao nastavak i znati da se nikada ne možemo vratiti originalnim zvučnim runnerima, zaista je šteta.
Vratite originalni molim vas, ovaj je sranje, nemate puno likova, nemate puno šefova brzina je čisti pakao. Više volim prvu, ništa mi neće promijeniti mišljenje.
Minecraft Arkādes spēles zeg
Nije tako dobar kao original
Igra je ok, ali razine se iznimno ponavljaju. Ako želite dobru igru trkača s bočnim scrollerom s jedinstvenim razinama, pokušajte s Rayman adventure run ili super Mario run
Zabavna igra koja izaziva ovisnost, lijepa grafika, za Sonic mi je draži 2d side scroller nego sve igre u stilu 3d temple run
Sviđa mi se način na koji su išli na vrstu 3D stila kako izgleda pozornica i likovi, iako je po mom mišljenju način na koji je originalna igra Runners izgledala puno bolje u 2D. Igra je u redu, mislim da ne treba nikakve prilagodbe. Jedina stvar koju većina obožavatelja stvarno želi je beskonačan način rada i više prijatelja
Ova igra je stvarno zabavna i igriva, jedino što bih želio u ovoj igri je boost i/ili spin-dash.
Iako stvarno volim originalne zvučne trkače i stvarno volim (Sonic Runners) Adventure. Glavni problem dolazi s after igrom.... rijetko postoji nešto drugo što treba učiniti nakon što se sve završi.
Sonic Runners Adventure game Petualangan ovip
Gdje je beskonačni trk
Samo želim znati jesu li pramenovi u igri.
EDIT: sada 1 zvjezdica jer vam treba internet iako ništa ne koristi internet u igri. lijepa mala igrica, uvijek igraj kad putujem jer internet nije obavezan. Nema oglasa, nema kupnje u aplikaciji. Samo cijela igra, a za £3 ne možete pogriješiti. Ali molim te dodaj srebro
Tko ne voli Sonica?! Čak i moja djeca od 7 i 4 godine vole igru. Moj sin je upravo imao sonic temu za rođendan ❤
Sonic Runners Adventure game ماجراجویی bwh
Sve je gotovo kao original. Trebalo bi više posla, ništa niste mogli jasno vidjeti. Uzimajući u obzir vraćanje obrisa.
To je dobra igra i cijenim što je samostalna i nema mikrotransakcija. Unatoč tome, korisničko sučelje je i dalje zauzeto kao i prosječna gacha igra. Ipak, velika mi je stvar to što joj u potpunosti nedostaje podrška za spremanje u oblaku, što za igru s velikim napredovanjem nije dobro.
Sjajno bolje od zvučnih heroja
Ova igra je bila tako sjajna prije nego što je propala. Sada kada se vratio, mogu samo poželjeti da se vrati u potpunosti. Nije vrijedan bankomata s cijenom, vizualni prikazi su previše konfliktni pa ga je teško vidjeti. i jednostavno je premalo za napraviti u sadašnjem stanju. Volio bih da se ovoj igri vrati nekadašnji sjaj.
Nakon ponovne instalacije aplikacija.. ne mogu oporaviti svoje prethodne spremljene podatke.. moram početi ispočetka.. 😑🤦
Sonic Runners Adventure je super, dat ću vam to, ali ono što bi bilo strašnije je da ova igra djeluje baš kao original. Međutim, ciljevi u ovoj igri su preteški! Olakšajte ljudima da zaista uživaju igrajući ovu igru
To je waaaaaay malo da košta bilo kakav novac, funkcionalno je u redu igra, ali mora platiti za nešto tako kratko kao što je super jada
Ova igra je jako loša, kupio sam je i, iako nije puno novca, požalio sam. Umjesto toga idite ponovno pokrenite Sonic Runners. Besplatan je, ima bolju igru, više likova i predmeta i ima česte događaje.
treba više likova treba više predmeta i treba više prijatelja, a kraj treba bolji Photoshop ova igra je sranje
Mislim da bi ova igra trebala biti besplatna :/
Njegova je beta verzija od one koju sam igrao prije nego što još učim
Lažni i zvučni nikad nisu otišli na sva ta mjesta
Potrebno je više likova!
Aplikacija se ruši u trenutku kada se učita. Nema koda greške ili opravdanja.
Šteta što želim svoj novac natrag
Igre nisu loše Samo sam se s tobom mogao slobodnije kretati
Nevjerojatno! Radi glatko i općenito je zadovoljavajuće kad god skočite na neprijatelje. Ova je igra dobra za ljude koji vole brze trkače.
Sviđa mi se ova igra, ali imam jedan problem s njom: nije beskonačna. Ne postoji takav način u kojem zaista možete trčati zauvijek. Znam da postoje "beskonačne" razine, ali one zapravo nisu beskonačne. Kada dovršite svoje ciljeve, gotovo je. Ono što ovoj igri treba je arkadni način rada u kojem jednostavno trčite zauvijek i istinski se zabavljate s igrom. Nema ciljeva za postizanje. Samo čista zabava. Ovo je ok igra, ali mislim da je originalni Sonic Runners bio bolji od ove. Imao je puno više i zapravo bi mogao trčati zauvijek.
Eh
U redu je ali nema Amy 😞
Srušio se svaki put kad sam ga pokrenuo
(2018.) Ova igra je zabavna, ali uključivanje stvarnog beskonačnog načina dalo bi više vremena za igru. Količina likova i prijatelja iznenađujuće je mala u usporedbi s izvornim trkačima, samo se nadam da će biti dodano više. Ocijenio bih to više da je u igri bilo više stvari osim samo avanturističkog moda. Ova igra ima slične probleme kao Super Mario Run, ali ova je zabavnija. Samo dodajte još likova i prijatelja, posebno beskonačni način rada, nešto što je trkače učinilo tako replayable za mene.
Bok molim te, možeš li dodati još likova kao što je klasični sonic Werehog sonic beskonačni metalni zvučni repovi i zglobovi srebrni Amy blaze moćna i ray super oblikuje kaos i druge molim
Kupio sam ovo iz hira. Unatoč nekim od generičkih beskonačnih obilježja trkača prisutnih u igri, zapravo je prilično zabavno! Osim toga, ima prednosti jer je premium igra, nešto što je prerijetko u modernim mobilnim igrama.
Dobra igra, ali se stalno ruši na ekranu za učitavanje. Čak i nakon čišćenja predmemorije i deinstaliranja i ponovne instalacije.
Ova igra je zabavna, ali ima velike nedostatke, samo dodajte način igre koji je kao og runners aka bolja igra
Sonic Runners efsanesi kaldığı yerden devam ediyor. Gameloft'un yapımı ile çok iyi bir şekilde önümüze sunulmuş bir oyun. Orijinal Runners kadar iyi olmasa da zamanla gelişecek bir oyun. Grafikeri gayet iyi ve animasyonlara bayıldım. Oynanışı basit ve eğlenceli, bölümleri güzel. Şimdilik sadece 4 zone olması oyunu biraz kısa kılıyor. Ayrıca sadece 3 takım, 9 karakter olması da kötü, fakat zamanla düzelecek şeyler bunlar. Fiyatını hak ediyor diyebilirim. EDIT: Hiçbir yenilik oyuna eklenmedi.
Pogreška -505 Prikazuje se svaki put kada pokušam instalirati igru, popravite je!
Ovo je NAJBOLJA igra ikad, a detalji su također vrlo dobri!
Razina 20 preteška za mene