Post by zaporgpeslije on Feb 9, 2022 9:17:44 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšit vše ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
KENDALL & KYLIE Περιπέτεια wutn
Miluji tuto hru alot.I hrát ji jako každý den 5 z 5 hvězdiček opravdu doporučuji všem
Jen mi dej to nejlepší, co bys měl hrát teď, protože všechno, co děláš, se neděje a je tu jako ne a ne tak, tuhle hru bys neměl dostat, protože je tak skvělá a úžasná a nelžu, protože dostaneš za spoustu peněz si můžete koupit své vlastní oblečení a upravit se na první spuštění, pak budete pokračovat dál a dál a dál, takže byste si tuto hru měli opravdu pořídit, tato hra je opravdu dobrá, takže byste si ji měli pořídit. myslím, že tuhle hru budu hrát celý den
Hra je zábavná, je jako Kim, ale více pokulhává
Smutné je, že poslední aktualizace byla v květnu 2017, opravdu to vypadá, jako by to bylo pohozené a zapomenuté. Opravdu se mi líbí ta Kim Hollywood a vizuál a interakce v této jsou skvělé, jen smutné, že byla odhozena, rád bych dokončil tento NY quest, zvláště když je byla jediná věc, kterou lze udělat
přihlášen a vše bylo pryč. můj profil byl vymazán. Uložil jsem to na facebook a když jsem se chtěl přihlásit, nebyl tam. velmi zneklidňující.
Tohle je nejlepší hra, stáhněte si ji kluci a nezažil jsem žádné reklamy, radím vám, abyste si ji stáhli, spousta zábavných věcí, abyste udělali wow skvělá úžasná práce
Nelíbí se mi, jak tato hra vždy vyžaduje přístup k vašim telefonním hovorům a chce přístup k vaší poloze
Skvělá hra, ale pokrok hvězd se uprostřed úloh neustále obnovuje. Odinstalovat...
Zayn Malik promluvil o budoucí novince! Kylie a Kendall Jenner. Sestry Kendall a Kylie Jenner jsou krásné a úspěšné, a přestože jsou obě
Hádám, že se na tuto hru úplně zapomnělo... Užili jste si ji, ale od prvního vydání je stále stejná 🤦🏾♀️.. Aktualizujte prosím... Uf, odinstalujte, myslím
Docela návykové a pěkné a zdá se skutečné, měli byste to úplně zkusit. Zvláště pokud jste velký fanoušek
Objevte produkty značky Kendall Kylie na ShopAlike.cz - Srovnání produktů a cen ✓ Nejnovější trendy ✓ Akce a slevy ✓ Vše pod jednou střechou!
Objevuj oblíbená videa na téma kendall and kylie jenner
Ještě jsem nezačal, ale právě teď, když je to nejlepší
Ahoj. Za prvé se mi tato hra původně líbí. Všechno je tak skvělé, zejména grafika, ale z žádného důvodu se moje hra restartovala a je to tak otravné. Tvrdě pracuji, abych dosáhl úrovní, ale pak je všechno promarněné. Je nějaký způsob, jak to získat zpět? Bude užitečné, když si všimnete tohoto komentáře.
HORNÍ
Kdysi se mi tato hra líbila, když jsem si ji poprvé stáhl, teď je to nuda a pořád to pokulhává
KENDALL JENNER AND FRIENDS HAIR SALON online hra
Uz po nekolikaty si to nepamatovalo muj posledni krok. Resp. Dodelala jsem vlog - 5 hvezd. A pak jsem to vypla. Bohuzel ta hra si to opet nepamatovala. A dalo mi to 3 hvezdy ze jsem to nedodelala. Uz me to opravdu nebavi.
Je to dobrý ale zabírá to hodně místa
KENDALL & KYLIE ایڈونچر lzo
Hra neukládá můj postup!!!
Téměř jsem skončil s hrou a najednou, když se snažím hru otevřít zpět, začíná až do prvních základů, zkouším se přihlásit pomocí svého účtu, ale nic nefunguje
Milujte příběh. Skvělá grafika a skvělé styly
KENDALL & KYLIE ایڈونچر lzo
Tato hra je tak zábavná a je plná skvělých věcí. Je to tak stylové a moc se mi to líbí!!!!!!!!!
Hra je dobrá, ale je velmi yyy gilchy...ztratil jsem svůj postup....měl jsem tolik drahokamů, oblečení, peněz, 84 milionů sledujících ve hře
tato hra je úžasná
Jsem opravdu zamilovaný do této hry s bohy
Kdysi jsem tuto hru miloval, dokud asi před pěti minutami nevymazala veškerý můj pokrok a nepřinutila mě založit si nový účet. Hru jsem okamžitě smazal. Vidím, že někteří lidé ve hře zažili stejný problém a myslím si, že při stahování této aplikace byste měli vědět, že to může být jen ztráta času. Pracoval jsem velmi tvrdě na svých sledujících a najednou je všechno pryč. Zkusil jsem se znovu přihlásit, protože jsem to uložil na Google Play, ale stále mě to vykopává. JAKÁ ZTRÁTA ČASU!!
Je to skvělá hra, miluji ji, ale musel jsem smazat všechny své hry kromě jedné
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Diverse kcun
Hra se mi líbí, už jsem dosáhl milionu sledujících, ale když hru otevřu, skončil jsem znovu s novou hrou a nemohu hrát svá uložená data. proč tohle? Skončil jsem tam, kde jsem začínal, už jsem tam porazil Aubreyho. Ale moje hra se restartuje a nemůžu hrát moje stará uložená data! Tohle bylo tak ŠPATNĚ zažité. Odinstaluji tuto HRU! a kdo to čte. nestahujte tuto hru, aby neztrácela čas.
moje hra mi nedovoluje odeslat kred.. říká pouze.. "omlouvám se, nelze se připojit ke členům, zkuste to znovu později "...opravte to co nejdříve